• XV. Kerület Rákospalota - Újpalota - Pestújhely Önkormányzata

A járőrszolgálatainkat a XV. kerületi Önkormányzat által biztosított támogatásnak köszönhetően tudjuk egész
    évben folyamatosan végezni. Nagy segítség számunkra a támogatás, eszközeink, egyenruháink beszerzésében, a segítségük hiánya az egyesület működését tenné lehetetlenné. A kerület bűnmegelőzési programjában számítanak a polgárőrök munkájára és mindent elkövetnek a működésünk segítéséért.

WEB: http://www.bpxv.hu/

Országos Polgárőr Szövetség

A Szövetség folyamatos támogatásával nagy teher alól mentesülünk a szolgálati gépjármű fenntartási költségei átvállalása miatt. A folyamatos pályázati lehetőségek kiegészítik az éves költségvetését az egyesületnek.

WEB: http://www.opsz.hu/

Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége

Az egyesület éves költségvetésében egy tetemes részt a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének állandó pályázati keretéből fedezünk. A pályázat elnyeréséhez szükséges feltételeket igyekszünk maradéktalanul teljesíteni, hogy a minősítési eljárás során a legkevesebb hiányosságot találják a pályázatunk
    elbírálásánál. Egyesületünk ezért tagja a Budapesti Polgárőrség Központi Csoportjának, amivel a központilag szervezett akciók rendezvények keretében tesz eleget az érkező felkéréseknek.

WEB: http://www.bpsz.hu/

Magyar Posta

A Magyar Posta XV. kerület Pestújhelyi fiók kirendeltségével kötött együttműködési megállapodás, immár évek óta sikeresen működik. Az együttműködési megállapodás eredménye képen az egyesület, támogatásban részesül a Posta által biztosított központi költségvetési keretből. A jövőben is törekszünk megfelelni a megállapodásban vállalt feladatoknak, a kerületben említésre méltó esemény nem fordult elő a megállapodás megkötése óta.

Pestújhelyi Közösségi ház

A Közösségi ház segítsége természetesen nem anyagi jellegű, egy kölcsönös együttműködési megállapodásnak
    köszönhetően a Pestújhelyi Polgárőrség a Közösségi háztól lehetőséget kap taggyűlések megrendezésénél elengedhetetlen helység használatára. Évek óta zökkenőmentes együttműködést mondhatunk, el a Közösségi ház rendezvényein az egyesületünk rendszeresen segít a rendezvény zavartalan bonyolításában.

WEB: csokonaimk.hu/pekh

Pestújhelyi Pátria Közhasznú Egyesület

A Pátria egyesület segít a Polgárőrség különböző nyomdai megjelenéseinek elkészítésében, akár szórólapok, toborzó lapok nyomtatása méretre vágása, és ha szükség van rá a tervezésében is segítséget nyújtanak.

WEB: p-patria.hu/

Szomszédok Egymásért Mozgalom

A Pestújhelyi Polgárőrség nagy segítsége a SZEM Mozgalom, mivel mindenhol nem lehetünk jelen ezért nagyban számítunk a figyelő és szemüket használó állampolgárokra. Nekik köszönhetően olyan helyeket is "láthatunk" ahova fizikálisan nem jutunk el egy - egy járőrszolgálat alatt. A segítségüket nagyon fontosnak és hasznosnak tartjuk és a jövőben is számítunk a hasznos információikra.

WEB: szem.freeweb.hu

•             Logó helye

•    További Támogatónknak fenntartva

Ez hely az Ön a Te céged, vállalkozásod számára van fenntartva,      amennyiben támogatásoddal segíteni szeretnéd a munkánkat, várunk
       minden felajánlást. Első sorban anyagi jellegű segítségre gondolunk, de
       szükségünk van informatikai, kommunikációs eszközökre is, a  hatékonyabb szolgálat ellátáshoz. A segítséget előre is köszönjük.