Támogatóink

 • XV. Kerület Rákospalota - Újpalota - Pestújhely Önkormányzata

  A járőrszolgálatainkat a XV. kerületi Önkormányzat által biztosított támogatásnak köszönhetően tudjuk egész
  évben folyamatosan végezni. Nagy segítség számunkra a támogatás, eszközeink, egyenruháink beszerzésében, a segítségük hiánya az egyesület működését tenné lehetetlenné. A kerület bűnmegelőzési programjában számítanak a polgárőrök munkájára és mindent elkövetnek a működésünk segítéséért. 

   

  WEB: http://www.bpxv.hu/

   

  Országos Polgárőr Szövetség

  A Szövetség folyamatos támogatásával nagy teher alól mentesülünk a szolgálati gépjármű fenntartási költségei átvállalása miatt. A folyamatos pályázati lehetőségek kiegészítik az éves költségvetését az egyesületnek.

   

  WEB: http://www.opsz.hu/


  Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége 

  Az egyesület éves költségvetésében egy tetemes részt a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének állandó pályázati keretéből fedezünk. A pályázat elnyeréséhez szükséges feltételeket igyekszünk maradéktalanul teljesíteni, hogy a minősítési eljárás során a legkevesebb hiányosságot találják a pályázatunk
  elbírálásánál. Egyesületünk ezért tagja a Budapesti Polgárőrség Központi Csoportjának, amivel a központilag szervezett akciók rendezvények keretében tesz eleget az érkező felkéréseknek.

   

  WEB: http://www.bpsz.hu/
  Magyar Posta

  A Magyar Posta XV. kerület Pestújhelyi fiók kirendeltségével kötött együttműködési megállapodás, immár évek óta sikeresen működik. Az együttműködési megállapodás eredménye képen az egyesület, támogatásban részesül a Posta által biztosított központi költségvetési keretből. A jövőben is törekszünk megfelelni a megállapodásban vállalt feladatoknak, a kerületben említésre méltó esemény nem fordult elő a megállapodás megkötése óta. 

  Pestújhelyi Közösségi ház

  A Közösségi ház segítsége természetesen nem anyagi jellegű, egy kölcsönös együttműködési megállapodásnak
  köszönhetően a Pestújhelyi Polgárőrség a Közösségi háztól lehetőséget kap taggyűlések megrendezésénél elengedhetetlen helység használatára. Évek óta zökkenőmentes együttműködést mondhatunk, el a Közösségi ház rendezvényein az egyesületünk rendszeresen segít a rendezvény zavartalan bonyolításában. 

  WEB: csokonaimk.hu/pekh

  Pestújhelyi Pátria Közhasznú Egyesület

  A Pátria egyesület segít a Polgárőrség különböző nyomdai megjelenéseinek elkészítésében, akár szórólapok, toborzó lapok nyomtatása méretre vágása, és ha szükség van rá a tervezésében is segítséget nyújtanak.  


  WEB: p-patria.hu/

   

  Szomszédok Egymásért Mozgalom

  A Pestújhelyi Polgárőrség nagy segítsége a SZEM Mozgalom, mivel mindenhol nem lehetünk jelen ezért nagyban számítunk a figyelő és szemüket használó állampolgárokra. Nekik köszönhetően olyan helyeket is "láthatunk" ahova fizikálisan nem jutunk el egy - egy járőrszolgálat alatt. A segítségüket nagyon fontosnak és hasznosnak tartjuk és a jövőben is számítunk a hasznos információikra.

  WEB: szem.freeweb.hu

 •             Logó helye

  •    További Támogatónknak fenntartva 

       Ez hely az Ön a Te céged, vállalkozásod számára van fenntartva,      amennyiben támogatásoddal segíteni szeretnéd a munkánkat, várunk
    minden felajánlást. Első sorban anyagi jellegű segítségre gondolunk, de
    szükségünk van informatikai, kommunikációs eszközökre is, a  hatékonyabb szolgálat ellátáshoz. A segítséget előre is köszönjük.