Katasztrófa Elhárítás és Polgári védelem tagozat

• Főoldal
    Elérhetőség

• A Székely Katasztrófa Elhárítás és Polgári Védelem Egyesülettel, együttműködés jött létre, 2013. február 15. nappal miszerint a krízis helyzeteknél a Polgárőr Egyesület segítséget nyújt a Katasztrófa Elhárítás gépjárműveinek zavartalan  mozgásához, illetve a krízisben érintett terület közbiztonságának fenntartásában.

Árvízi védekezés 2013.

A Katasztrófa Elhárítás és Polgári védelmi Egyesülettel kötött megállapodásunk szerint a 2013.-a évben bekövetkezett rendkívüli árvízhelyzetben is nagy szerepet szántunk a egyesületünknek ezért a lehető legtöbbet kívántunk tenni. A Margit szigeten é a Római parton a III. kerületi Polgárőrséggel közösen, segédkeztünk az árvízzel kapcsolatos biztosítási munkálatoknál. A Római parton a Rendőrség, a
    katasztrófa védelem és a Közterület- felügyelettel közös szolgálatot láttunk el csatlakozva a III. kerületi Polgárőrség csapatához. Nagyon pozitív volt, hogy  Közterület- felügyelet munkatársaival egy polgárőr egy felügyelő elosztásban dolgozhattunk. Fontos feladatotokat kapott a polgárőrség, kiegészítve a Közterület
    – felügyelet által kivezényelt csapatot. A lehetőségeinkhez mérten mindig ott voltunk amikor időnk engedte.Természetesen a katasztrófa helyzetnél nincs idő mérlegelni, latolgatni ahol tudtunk segítettünk

A Vitézi Rend Katasztrófa védelmi századában is megtalálhatók egyesületünk tagjai közül néhányat.

• Adományoddal támogasd munkánkánkat

Amennyiben támogatásoddal lehetőséged van segíteni a munkánkat, várunk minden felajánlást. Első sorban anyagi jellegű segítségre gondolunk, de szükségünk van informatikai, kommunikációs és technikai eszközökre is, a hatékonyabb szolgálat ellátáshoz. A segítséget előre is köszönjük.